- SIK SORULANLAR Paylaş

İso 9001 Belgesi Danışmanlık

13 Şubat 2017 Pazartesi

‘‘ İso; Ülkeler arası Standartlar Organizasyonu'nun kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulmak ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso 9001 belgesi; Kalite yönetimi sistemi belgesidir. İso 9001 belgesi danışmanlık; Kalite yönetimi sistem belgesi sahip olmak isteyen her hangi bir işletmenin be belgeyi alabilmek adına atacağı ilk adımdır. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak İso 9001 konusunda profesyonel hizmet vererek belgelendirme konusunda ilk adımı atmanızı sağlamaktayız. ’’

İso 9001 belgesi danışmanlık kuruluşu Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimiz, İso 9001 adına profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktayız. 1999 yılından günümüze edindiğimiz tecrübemizi bütçenize uygun fiyata, hızlı ve verimli bir şekilde temin etmeniz adına hizmet vermekteyiz.

İso nezdinde yayını yapılmış olan yönetim sistemi standartları dokümantasyon yapısı meydana getirilerek uygulanabilir standartlardır. İso 9001 belgesi standardı da bir dokümantasyon yapısı ile kuruluşta boy gösterecek ve nihai amacı bulunan iso belgesi ile belgelendirilecek standarttır. İşletmeler İso 9001 sistemi standardını uygulamaya koyabilir, standardın ihtiyaçlarını tedarik edebilir bir şekilde oluşturmaları adına danışmanlık hizmeti alma şeklinde başvurabilirler. İşletmeler iso danışmanlık kurumlarından biri olara Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuzdan danışmanlık hizmeti alarak iso belgesi ile belgelendirme amacı ile yapılacak iso belgesi incelemesini başarı ile sonuçlandırabilirler. 
‘‘İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso belgesi danışmanlık aşamasında danışmanlık firması olarak Sistem Kalite kuruluşumuz  İso 9001 sistemin inşa edilmesi ve işlevlerinin gözetimi aşamasında işletmeye rehber olmaktayız. İso 9001 danışmanlık şirketlerinden biri olarak Sistem Kalite kuruluşumuz işletmelere vereceği hizmetimiz hakkında bilgi verecek olursak;

İso 9001 sistemi oluşturacaksanız Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuza ve kalitemize güven duyabilirsiniz. Şu an piyasada yer alan pek çok firma, uzun para kazanmak amacı ile uzun şekilde ifade ettiği danışmanlık sürelerini şirketimiz olarak uzman ekibimiz ile beraber çok daha kısa sürede temin etme şansınız bulunmaktadır.

İşletmenin üzerinde yer alan ağırlığın farkındayız. Günümüzde hem hukuki hem de sektörel şekilde pek çok masraf ile diyalog halinde olmak mecburiyetinde kalmaktayız. Bu masrafları daha alt kısımlara çekmek devamı iyileştirme kültürünün kuruluşumuzun yer almasıyla olasıdır. Devamlı yapılan iyileştirme işlemi İso 9001’in temellerden birisi konumundadır ve İso 9001 belgesi danışmanlık hizmeti alarak bunun adına ilk adımda bulunabilirsiniz.

İso 9001 Sistemi Adına İşletmenin Fizibilite

İso danışmanlık kuruluşu olarak çok fazla miktarda şirkete danışmanlık hizmeti vermiş bulunmaktayız. Belgelendirme işlemimizden önce şirketi tanıma aşaması ile işe koyuluruz.

  1. İso belgesi sahibi olacak şirket ne iş yapmaktadır? 
  2. İşletmenin prosesleri hangileridir? 
  3. Bu proseslerin birbirleri ile olan ilişkileri ? 
  4. Tamamlanan prosesler kim ve hangi şartlarda sonuçlanmıştır? 
  5. iso 9001 sistemi inşa edilmesi adına gerekli olan alt yapılar nelerdir?

sorularının yanıtlarını işletme bünyesinde ararız. Bu aşama inşa edilecek iso 9001 sisteminin temelini sağlayacaktır.

İso 9001 Sistemi Eğitimleri 

İşletme bünyesinde iso belgesi temin edilmesi aşaması değin ve iso belgesi ile belgelendirme sonrasında şirkette iso 9001 sisteminin yürürlüğünün devamlığı adına ihtiyaç duyulan iso 9001 eğitimleri şirket personellerine temin edilmesi gerekmektedir. 
ISO 9001 belgesi danışmanlık, İso 9001 almayı talep eden ve bunu süratli  bir şekilde gerçekleştirmek arzu eden işletmeler adına faaliyet sunmaktayı.

İso 9001 belgelendirme danışmanlık kuruluşumuz ile beraber,  

  1. İso 9001 nedir? 
  2. iso 9001 nasıl alınır?
  3. İso 9001 belge ücreti gibi herkesin merak ettiği soruların cevaplarını bulacaksınız.
  4. İso 9001 Eğitimleri ;
  5. ISO 9001:2008 Temel Eğitimi

İso 9001 sisteminin bünyesinde yer alan standart maddelerinin şirket  çalışanlarına açıklandığı, Dünya’da ve Türkiye’de İso 9000 Sistemi uygulamalarının anlatıldığı bir eğitimdir. Bu eğitim içerisinde Kalite Yönetim Sisteminin doğru olarak uygulandığında şirkete getirilerinin neler olacağı örneklerle açıklanmaktadır.

İSo 9001 Dokümantasyon Eğitimi

Sistem hazırlanırken yapılacak dokümantasyon çalışmalarında icra edilecek usullerin neler olabileceğinin açıklamasının yapıldığı; süreçlerin, izlenecek yolların, formların ve uyarıların hangi temellerde dokümante edilebileceğinin anlatımının yapıldığı bir eğitimdir.

İso 9001 İç Tetkik Eğitimi

İşletme kapsamında sisteminin uygulaması sırasında birimlerde meydana gelen uygunsuz durumların tespit edilmesi için gerçekleştirilecek testlerde izlenecek usuller ve metotların neler olabileceğinin açıklamasının yapıldı ve anlatıldığı bir eğitimdir .

İso  9001 Dokümantasyonun Oluşturulması

İso 9001 sistemi dokümantasyonu şirket ile sistemli şekilde çalışılarak Sistem Kalite İso 9001 belgesi danışmanlık firmamız tarafından hazırlanacaktır. Dokümantasyon oluşturulması aşamasında Sistem Kalite kuruluşumuz belge alacak şirkette yer alan en büyük destekçimiz kalite yönetim temsilcisidir. Önemli olan her dokümantasyonun bir sistem kapsamında bir kimliğinin bulunması gerektiğidir.  Bu aşamda iso 9001 dokümantasyonun kodlanması ile yapılabilir.

İso 9001 Uygulamalarının Yapılması

İso 9001 sistemi inşa edilmesinin ardından İso belgesi müracaatı öncesinde şirket iso 9001 sistemi işletme aşamasına geçer. Sistem bu aşamada Sistem Kalite kuruluşumuzun işlemlerini takip eder ve kalite yönetim sisteminin uygulanma aşamasının aksayan tarafların bulunuyor ise dokümantasyon yapısında ilgili revizyonlarda bulunur.

İso Belgesi Sistem Kalite Belgelendirme Kuruluşumuzun Denetimi

İso 9001 sistemi şirkette tam anlamı ile işleme koyulmasının ardında son aşama, İso belgesi ile belgelendirmesi yapılmak için iso 9001 belgelendirme kuruluşu olarak Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuza müracaat gerçekleştirilir. İso 9001 belgesi denetimi neticesi olumlu olması ile şirket kuruluşumuz tarafından İso 9001 ile belgelendiririz.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.