- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Eğitim Belgeleri

14 Şubat 2017 Salı
‘‘ İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulması ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso belgesi; Hizmet alanı farklı olan sektörlerde faaliyette olan işletmelerin belirli bir standarda uygun şekilde hizmet sunduklarını ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten bir belgedir. İso örgütü nezdinde yazılan standartlara göre belgelendirme işlemlerinin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso eğitim belgeleri; İso eğitimine katılanlara iso belgesi sistem standardının uygulama örnekleri sunarak tanıtma işlemi ardından yapılan sınavda başarılı sonuç elde edenlere verilen belgedir. ’’

İso eğitim belgeleri, İso 9001, İso 22001, İso 27001 ve ohsas 18001 gibi belgelerin eğitimlerinin tümüne denir. İso Belgeleri, aslına bakacak olursak birden fazla sistem belgesine sahip olan şirketler nezdinde tarafından telaffuz edilen bir kavramdır. İso nezdinde yayını yapılmış sistem standartları Akredite şeklinde tek tek  belgelendirilmektedir.

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso eğitim belgeleri; Üst kısımda belirttiğimiz gibi belirli bir yetkiliğe sahip olunma belgesi olmak ile birlikte yapılacak sınavdan başarılı sonuç elde edenlere verilmektedir.

Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimizden iso eğitim belgeleri arasında en çok talep edilen, İso 9001 eğitim belgesidir. Bu belge şirketler içinde bir hayli çok rağbet edilmektedir.

Eğitim belgeleri önemli bir konuyu teşkil etmektedir. Söz konusu bu eğitim belgeleri kesin bir suret ile ülkeler arası akreditasyonu gerçekleşmiş ve kaliteli bir hizmet veren belgelendirme kuruluşundan temin edilmesini önermekteyiz. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz ülkeler arası akreditasyonumuz gerçekleşmiş olmak ile beraber 1999 yılından günümüze senelerin verdiği bilgi birikimimizin ve deneyimimiz ile Türkiye’nin 7 bölgesinde tüm illerimizde eğitimlerimiz ile sizlere kaliteli ve verim hizmet vermekteyiz.

Şirketimizi konusunda uzmanlar eğitimlerimizden alacağınız eğitimlerimiz, kaliteli yönetim bilinci ve ülkeler arası standartlara ilişkin ortaya çıkan hizmet ve ürünler, profesyonelliğe adım atma, işletme masraflarını minimize etme ve kar marjınalını artırma, yaşanan rekabet kapasitesini yükseltip kurumsal bir yapıya erişebilme aşamasını sonuçlandırmada son derece etkili bir eğitimdir.

Eğitim belgeleri ile alakalı olarak; temel eğitim, dokümantasyon eğitimi, işletme içi tetkikçi eğitimi gibi eğitimlerin bu konuda uzman olan eğitimciler nezdinde alınması işletme adına önem teşkil etmektedir. Bu durum ile birlikte işletme sistem kurulması konusunda başka eğitimlere de ihtiyaç duyabilmektedir. Bu eğitimlerin neler olduğu ve koordine edilmesi, işletmenin sahibi olmayı talep ettiği sistem ve işletme çalışanının alakalı olan sistem ile ilgili olarak yeterlilik düzeyine uygun olarak değişiklik arz edebilmektedir.

Eğitim belgeleri kapsamında verdiğimiz belgeler; İso 9001, İso 14001, İso 27001, İso 2000, İso 16949, İso 16001, İso 25999, İso 18513, İso 50001, İso 29001, Pefc, Fsc, İso 20252.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.