- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi İstanbul

14 Şubat 2017 Salı
‘‘İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış şeklidir. Bu organizasyon 1947 senesinde kurulması ile birlikte İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso belgesi; Hizmet alanı farklı olan sektörlerde faaliyette bulunan işletmelerin belirli bir standarda uygun şekilde hizmet sunduklarını ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten belgedir. İso örgütü nezdinde yazılan standartlara göre belgelendirme işlemlerinin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi İstanbul; İstanbul ilinde is belgesi temin eden veya iso belgesi danışmanlık  hizmeti sunan firmalardır. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak tecrübeli denetçilerimiz ile İstanbul’un tüm yörelerinde siz değerli işletmelerimize belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. ’’

İso belgesi İstanbul Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz tarafından verilen İso belgesi, işletmenin yasal mevzuat ve müşteri koşullarını tedarik edebilecek yönetim sistemine sahip olduğunu belirtmek ile birlikte ürün ve ya hizmet hususlarında icra eden kuruluşların tümüne verilebilmektedir.

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso belgesi yani İso 9001 ile alakalı standart koşullarının kuruluş bünyesinde temin edilmesi İso belgesi Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz tarafından bu durumun doğrulanması akabinde temin edilen bir kalite sistemi belgesidir. İso 9001 standardı tüm sektör ve tüm kuruluşu kapsamına alacak şekilde saptanmıştır. İso belgesi sahibi olmayı talep eden kuruluş, içinde yer aldığı sektörün özelliklerine önem vererek standardın maddelerini temin etmek zorundadır. İso 9001 standardı bir kuruluşun müşteri ilişkileri, satın alma, üretim yad hizmet birimlerinde minimum uyulması gereken koşulları ortaya çıkarır.

 

İso Belgesi İçin Gereken Evraklar

  1. İmza Sirküleri (Şirket Yetkilisi)
  2. İşletme Vergi Levhası
  3. İşletme Oda Sicil Kaydı
  4. SGK Hizmet Listesi
  5. İşletme Gazetesi
  6. Adres yada unvan Değişikliği yapılmış ise son gazete
  7. Gıda kuruluşları adına şirket Kayıt Belgesi

İso Belgesi Süreci 

  1. Teklifte bulunması
  2. Müracaatta bulunma süreci
  3. Doküman test etme süreci
  4. Denetim için planlama süreci
  5. Denetimde bulunma süreci
  6. Sözleşme imzalama süreci
  7. Belge verme süreci
  8. Belge Yenileme ve belge İptal süreci

İso belgesi İstanbul Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuzda alacağınız belge ile; 

  1. iso belgesi standardı kuruluşunuza kurumsal bir yapı temin eder.
  2. İso belgesi standardı aşama ve sistem merkezli verimli bir yönetim anlayışına sahip olmanızı vesile olur.
  3. iso belgesi standardı amaçları ve veriler ile daha verimli yönetim oluşturur.
  4. iso belgesi standardı elde edilen kârın ve kalitenin yükselmesini sağlar, 
  5. iso belgesi standardı müşterinin işletmeye güven duyma duygusunun yükselmesine katkı yapar
  6. iso belgesi standardı müşteri merkezli bir çalışma olgusunun kabullenilmesini sağlar,
  7. iso belgesi standardı kuruluşun Pazar oranının büyümesine imkan sunar, 
  8. iso belgesi standardı işletme maliyetleri indirger, 
  9. iso belgesi standardı işletme personelinin motivasyon ve performansını yükseltir
  10. iso belgesi işletmede kalite kavramının ve imajının güç duruma gelmesine vesile olur

İso Belgesi Danışmanlık Ofislerimiz 

İso belgesi danışmanlık önemli bir konu olmak ile birlikte bu hizmeti akreditasyonu onaylanmış ve kaliteli bir hizmet veren bir şirket ile çalışılması gerekir. Sistem Kalite olarak uluslar arası akredite olmuş ve 1999 yılından günümüze yılların verdiği deneyim ile Türkiye’de bir çok ilde faaliyette olan ofislerimiz ile sizlere kaliteli ve verim alabileceğiniz bir hizmet vermekteyiz. Bu ofisleri sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Bursa, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimizle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza da hizmetler sunmaktayız. 

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.