- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi Ankara

14 Şubat 2017 Salı

‘‘ İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış şeklidir. Bu organizasyon 1947 senesinde kurulması ile birlikte İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso belgesi; Hizmet alanı farklı olan sektörlerde faaliyette bulunan işletmelerin belirli bir standarda uygun şekilde hizmet sunduklarını ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten belgedir. İso örgütü nezdinde yazılan standartlara göre belgelendirme işlemlerinin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi Ankara danışmanlık; Ankara ilinde iso belgesi ve iso belgeleri adına danışmanlık hizmeti veren ve belgelendirme faaliyetinde bulunan firmalardır. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak tecrübeli denetçilerimiz ile Ankara ilinin tüm yörelerinde siz değerli firmalara belgelendirme ve test danışmanlığı hizmetinde bulunmaktayız. ’’

İso belgesi Ankara Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimizce verilen İso belgesi, kuruluşların yasal yönetmelik ve müşterilerin memnuniyet koşullarını tedarik edebilecek yönetim sisteminin var olduğunu belirtmektedir. Sistem Kalite kuruluşumuz ürün ve hizmet konuları bakımından faaliyette bulunan ve şartları sağlayan kuruluşların hepsini belgelendirmekteyiz.

‘‘ İso Belgeleri Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso belgesi şeklinde adlandırılan İso 9001 ile alakalı olan standart koşullarını kuruluş bünyesinde temin edilmesi ve İso belgesi Ankara Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz nezdinde bu durumun doğrulanması sonucunda temin edilen kalite sistemi belgesidir. İso 9001 standardı tüm sektörü ve tüm kuruluşları kapsamı dahil edecek şekilde belirlenmiştir. İso belgesine almayı düşünen kuruluş, bünyesinde yer aldığı sektörün niteliklerine değer vererek standardın maddelerini temin etmesi şartı bulunmaktadır. İso 9001 standardı bir kuruluşun müşteri ilişkileri, satın alma, üretim yada hizmet birimlerinde minimum uyulması gereken koşulları ortaya çıkarır.

Sistem Kalite Kuruluşumuzdan İso Belgesi Almanın Önemi

Müşterileriniz Kuruluşunuzdan İso Belgesi Talep Edebilir

Unutmamanız gereken konu sizin tedarikçi firmalarınız olduğu gibi müşterilerinizin de tedarikçi firmaları bulunmaktadır. Bu firmalarda aynı ürün ya da hizmeti sunan bir kaç firma yer alabilmektedir. 

Müşterileriniz, ürün ve ya hizmet alacakları tedarikçi kuruluşlarını belirlerken bir takım şartlar koymuşlardır. Ürün ve ya da hizmetin verimli olma (Müşteri gereksinimlerini ve taleplerini karşılama seviyesi), teslim etme süresi, ücreti, standartlara uygunluk durumu, ürün ve ya hizmet bol çeşitli olması gibi şartlar her şeyi belirlemektedir. Müşterileriniz kuruluşunuzdan müşteri ve hukuki mevzuat koşullarını tedarik edebilecek yeterliliğinizi meydana koyabilmenizi diğer söylem ile İso Belgenizi isteyebilir. İso belgesi olan bir kuruluş müşteri ve hukuki mevzuat koşullarını temin edebilecek kapasitesi bulunuyor anlamına gelmektedir.

Kısaca, müşterileriniz kuruluşunuzdan İso Belgesi talep ediyorsa bilin ki size güven duymak istemektedir. Bu sebepten dolayı müşterilerinizin güven duyacağı ve tanımasını sağlayabileceği belgelendirme firmalarından (Sistem Kalite) İso Belgesi temin etmeniz oldukça öneme sahiptir. 

İso Belgesi sahip olmak size kalmış bir karardır

Kurumsal bir yapıya kavuşarak yada var olan kurumsal yapısını güçlü duruma getirerek rakip firmalarınız ile olan rekabetinizde bir adım öne geçmeyi işleyen kuruluşlar müşterileri nezdinde kendilerinden istenmemesine karşın İso Belgesine sahip olabilmektedir.

İso Belgesi Danışmanlık Ofislerimiz 

İso belgesi danışmanlık önemli bir konu olmak ile birlikte bu hizmeti akreditasyonu onaylanmış ve kaliteli bir hizmet veren bir şirket ile çalışılması gerekir. Sistem Kalite olarak uluslar arası akredite olmuş ve 1999 yılından günümüze yılların verdiği deneyim ile Türkiye’de bir çok ilde faaliyette olan ofislerimiz ile sizlere kaliteli ve verim alabileceğiniz bir hizmet vermekteyiz. Bu ofisleri sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Bursa, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimizle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza da hizmetler sunmaktayız. 

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.