- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi Bursa

14 Şubat 2017 Salı
‘‘ İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış halidir. Bu organizasyon 1947 senesinde oluşturulması ile beraber İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezi durumundadır. İso belgesi; Hizmet sunduğu alanı farklı olan sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin belirli bir standarda uygun şekilde hizmet verdiklerini ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin olduklarını belirten belgedir. İso örgütü nezdinde oluşturulan standartlara göre verilen belgelerin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi Bursa; Bursa ilinde iso belgesi danışmanlık hizmeti sunan ve belgelendirme faaliyetinde bulunan kuruluşlardır. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak profesyonel yöneticilerimiz ve personellerimiz ile Bursa’nın tüm bölgelerinde siz değerli firmalarımıza belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. ’’

İso belgesi Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuzca İso belgesinin işlevini açıklarsak, işletmelerin müşterilerin memnuniyetini ve yasal yönetmelik koşullarını sağlayan sistemin var olduğunu belirtmesini sağlamaktadır. İso belgesi danışmanlık hizletlerimiz yalnızca Bursa ile sınırlandırılmış değildir. Türkiye'nin bir çok ilinde ofislemiz olup sizlere en iyi hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu ofisler sayesinde danışmanlık hizmetlerimizde bire bir görüşmlerle verimli bir sonuç elde etmekteyiz. Bu ofislerimizi sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimiz de mevcuttur.

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’ 

İso belgesi yani İso 9001 sistemi olmak ile birlikte tüm iso yönetim sistemlerinin temelini oluşturmaktadır. Bu bakımdan ele alındığında tüm iso belgelerinin temeli şeklinde iso 9001 gösterilebilir. iso 22000 sahibi olurken iso belgesi diğer adı ile İso 9001 alt yapısı oluşturulmalıdır. Ce belgesine sahip olurken de iso 9001 kalite alt yapısı işletmede inşa edilmiş olmalıdır. ISO 9001 yöntemlerin tümünden ve el kitabından meydana gelmektedir ve kuruluşun üst yönetim, idari ve imalat çalışanına görev verilmesi iş tanımlamalarının yapılması, senelik yönetimi ele alma toplantıları ve iç test departmanlarının birbirlerinin yaptıkları işi inceleme temeline dayanmaktadır. Kalite yönetim ve çalışanın eğitimleri ile başlar ve ham madde kabulü, tedarikçi firma eğitimi ve incelemesi, ürünün üretiminin gerçekleşmesinden son müşteriye varıncaya dek ki aşamada kalite alt yapısı ve takibinin hazırlanması ile elde edilir. İso 9001 veren kuruluşlardan biri de Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz olmak ile birlikte en hızlı en kaliteli hizmet ilkemiz ile kalite planınızın hazırlanması sistemin inşa edilmesi ve belgelendirme işlemlerinde bulunarak kuruluşunuzu İso 9001 ile belgelendirmekteyiz.

İso Belgeleri Genel Prensipleri;

  1. Müşteri merkezli ve müşteri memnuniyeti
  2. Liderlik
  3. İnsanların aşamalara katılımı
  4. Süreç yaklaşımı
  5. Yönetim hususuna sistemli bir yaklaşım
  6. Devamlı geliştirme ve ilerleme
  7. Karar verme süreçlerinde gerçekleri temel alan bir yaklaşım
  8. Karşılıklı yarar elde eden tedarikçi ilişkileri

Bu ifade ettiğimiz maddelerdeki standartlar herhangi bir işletmeye uygulanabilir. Bu sebepten dolayı İso 9001 standartları ülkeler arası bir standartlar bütünü şeklinde kabul görmektedir. Denetim esnasında Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuzun denetçileri bu standartlar temelinde işletmenin denetiminde bulunarak kuruluşa standartları sağlaması durumunda İso 9001 temin ederiz. 

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.