- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi Denizli

14 Şubat 2017 Salı
‘‘İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış halidir. Bu organizasyon 1947 senesinde oluşturulması ile beraber İsviçre'nin Cenevre kenti bu organizasyonun merkezi konumundadır. İso belgesi; Faaliyet alanı değişik olan sektörlerde icra eden işletmelerin belirli bir standarda uygun olarak hizmet verdiklerini ispatlayan ve bulundukları alanda yetkinliğinin olduklarını belirten belgedir. İso örgütü tarafından hazırlanan standartlara uygun olarak verilen belgelerin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi Denizli; Konya’da iso belgesi ve iso belgeleri adına danışmanlık hizmeti veren ve belgelendirme faaliyetinde bulunan kuruluşlardır. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak profesyonel yöneticilerimiz ve personellerimiz ile Denizli ilinde siz değerli işletmelerimize 1999 yılından günümüze belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti sunmaktayız. ’’

İso belgesi  Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz İso belgesi Denizli Danışmanlık olarak verimli, kalite, hızlı ve en üst derece memnuniyetiniz ile belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti vermektedir. İso belgesi danışmanlık hizletlerimiz yalnızca Denizli ile sınırlandırılmış değildir. Türkiye'nin bir çok ilinde ofislemiz olup sizlere en iyi hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu ofisler sayesinde danışmanlık hizmetlerimizde bire bir görüşmlerle verimli bir sonuç elde etmekteyiz. Bu ofislerimizi sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Bursa, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimiz de mevcuttur.

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

Halk arasında ya söylemi kolay olmasında dolayı yada anlamının ne olduğunu tam bilemediklerinden olsa gerek İso belgesi şeklinde adlandırılan belge, İso 9001, İso 14001, İso 27001 gibi sistem belgelerine demektedir. Lakin bu belgeler arasında en çok İso 9001 ‘e iso belgesi ismi verilmektedir. çünkü en çok kullanılan belgedir.

İso Belgesi (İso 9001) Danışmanlığımız

İso Belgesi temin etmek isteyen işletme fiyat teklifimizi kabul etmesi durumunda işletmeye İso belgesi Denizli danışmanlık hizmet sözleşmesi ileteceğiz ve bu sözleşmede danışmanlık hizmeti ve süresi ayrıntılı şeklinde açıklanmış olarak göndermekteyiz. İso belgesi adına sözleşme onayının yapılmasına sonrası alakalı olan standartta ve sektörde uzman da Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuzun danışman personelimiz işletme projesi adına atayacağız.

Bu aşamanın ardından işletmeye ilk ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. İso Belgesi danışmanlık aşamasında ilk önce işletmenin fizibilitesini gerçekleştirmek ve süreçleri belirleyerek İso 9001 standardının işletme içinde inşa edilmesi aşamasında kalibrasyon, fiziki, cihaz, dökümantasyon alt yapısını saptayacağız. Bu iso belgesi danışmanlık aşamasında işletmenin kuruluşuma beyan edeceği bilgiler oldukça önem teşkil etmektedir.

Belgelendirme kuruluşumuz fizibilitesinin ardından kuruluşun ilk önce organizasyon şeklini dökümante etmemiz için İso 9001 organizasyon şeması hazırlayacağız. Hazırladığımız organizasyon şeması ile uyumlu görev tanımları oluşturacağız. Görev tanımları oluşturma aşamasında şirkette bulunan organizasyon şemasında ki departmanlarda sorumluluklarının ne olduğu, görevi yapacak şirkette yer almadığı zaman görevi kimin üstleneceğini öğreneceğiz ve üst yönetimden ise birimde görev alan şahısta mezuniyet, bilgi ve yetenek prensiplerini talep edeceğiz. İso belgesi görevleri, görev el kitabı ile sistemde dokümante olacaktır.

İso belgesi temsilcisi tespit edilmekte ve atama yazısı oluşturularak şirkette görünür bir alanda ilan edilmektedir. Bu şekilde çalışanların hepsi şirkette iso belgesi alım aşamasında dökümantasyon oluşturulması ve uygulanması aşamasında kimin yetkili olduğunu bilmekte ve kalite yönetim temsilcisi ile iletişim kurabilmektedir.

Bu aşamanın ardından iso belgesi eğitimleri gelmekte ve belgelendirme kuruluşumuzun danışmanları ilk önce çalışanların tümümün alması gereken İso 9001 Temel Eğitimi hazırlayarak genel bir bilgilendirmede bulunacağız. Bu aşama kapsamında üst yönetimin dahil olacağı İso 9001 İç tetkik ve İso 9001 dokümantasyon eğitimleri vereceğiz.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.