- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgeleri Bursa

14 Şubat 2017 Salı
‘‘İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış halidir. Bu organizasyon 1947 senesinde oluşturulması ile beraber İsviçre'nin Cenevre kenti bu organizasyonun merkezi konumundadır. İso belgesi; Faaliyet alanı değişik olan sektörlerde icra eden işletmelerin belirli bir standarda uygun olarak hizmet verdiklerini ispatlayan ve bulundukları alanda yetkinliğinin olduklarını belirten belgedir. İso örgütü tarafından hazırlanan standartlara uygun olarak verilen belgelerin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgeleri Bursa; Bursa’da iso belgesi danışmanlık hizmetinde bulunan ve belgelendirme işlemi icra eden kuruluşlardır. Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak profesyonel yöneticilerimiz ve personellerimiz ile Denizli ilinde siz değerli işletmelerimize 1999 yılından günümüze belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti sunmaktayız. ’’

İso belgeleri Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz İso belgeleri konusunda kalite, verimli, hızlı ve en üst derece müşteri memnuniyeti ile belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti vermektedir. İso belgesi danışmanlık hizletlerimiz yalnızca Bursa ile sınırlandırılmış değildir. Türkiye'nin bir çok ilinde ofislemiz olup sizlere en iyi hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu ofisler sayesinde danışmanlık hizmetlerimizde bire bir görüşmlerle verimli bir sonuç elde etmekteyiz. Bu ofislerimizi sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimiz de mevcuttur.

‘‘İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso belgeleri genellikle, İso 9001, İso 14001, İso 27001, Ohsas 18001 gibi sistem belgelerine denmektedir. Halk arasında ya söylemi kolay olmasından dolayı yada anlamının ne olduğunu tam bilemediklerinden olsa gerek İso belgesi şeklinde adlandırılmaktadır bu belgeler. Lakin bu belgeler arasında en çok İso 9001 ‘e iso belgesi ismi verilmektedir. çünkü en çok kullanılan belgedir.

İso Belgeleri, ilk önce danışmanlık hizmeti veren İso Bursa danışmanlık kuruluşumuzdan hizmet alarak alakalı olan iso belgesi adına dokümantasyon ve sistem inşası ile eğitimleri almanızın ardından tekrar Sistem Kalite Belgelendirme Kuruluşumuzdan denetim ve Belgelendirme hizmeti alarak temin edebilirsiniz.

İso belgelerini sadece bir tüzel kişiliği olan işletmeler, organizasyonlar şirketleri e kurumlar temin edebilir.

İso belgesi kişilere verilmez organizasyonlara verilen bir belgedir.  Şahıs firmaları bir tüzel kişilik olup bir organizasyona sahip olmalarında dolayı şirket şeklinde kabul edilir ve iso belgesine sahip olabilirler.

Şirketlerin haricinde kamu kurumları, dernekler, vakıflar, belediyeler vb kurumlarda İso belgeleri Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimiz nezdinde iso belgesi sahibi olabilirler.

İşletmeler, Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuzun verdiği İso belgelerine, çalışmalarını ülkeler arası standartlara uygun şekilde hem kendisi bünyesinde hem de müşterilerine göstermek gayesi ile sahip olurlar. Bu sahip olunan belgeler ile işletmeler kurum bir yapıya kavuşurlar. Bu bakımdan İso belgelerine sahip olmak oldukça önem teşkil etmektedir.

İşletmeler İso belgelerini, müşterilerine teklif sunarken, katalog gibi tanıtım dokümanlarında, girecekleri ihalede dosyalarında gibi yerlerde alakalı standarda uygun şekilde çalışmada bulunduklarını belirtmek adına kullanılır. Bu belgelere sahip olan işletmeler rekabet ortamında, rakip şirketlere karşı daima bir adım önde olurlar.

İso belgelerine sahip değilseniz, hiç vakit kaybetmeden İso belgeleri Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuza müracaat ediniz...

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.