- HABERLER Paylaş

Türkiye’den Moğolistanlı Kalite Uzmanlarına Eğitim

5 Kasım 2016 Cumartesi
‘‘Ülkeler arası alanda standart oluşturulması ve Türkiye’nin mevcut deneyim ve bilgi birikiminin sunulması için toplantı gerçekleşti.’’

Egenin incisinde organize edilen toplantıya Azerbaycan başta olmak üzere, dost ve kardeş milletler olarak nitelendirdiğimiz Kırgız, Moğol, Özbek, Tacikistanlı, Belarus vatandaşı, Moldovalı gibi devletleri temsil eden yaklaşık 30’a yakın katılımcı dahil oldu.

Gerçekleşen toplantı organizasyonunda ülkemizin mevcut tecrübe, deneyim ve bilgi birikiminden faydalanılması, ülkemizin sahip olduğu bu deneyim ve bilgi birikimlerimizin kardeş ve dost ülke olarak nitelendirdiğimiz uluslara sunulması adına organize edildi.

Egenin incisinde organize edilen ülkeler arası toplantıya Moğolistanlı kalite konusunda uzman 2 adet temsilcide katılım gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 hafta devam eden toplantıda ISO 9001 Kalite Yönetimi Revizyonu 2015 ve akreditede ise ISO 17021 Yönetim Sistemlerinin incelemesini ve belgelendirmesini gerçekleştiren firmalar adına koşullar gibi konular değerlendirildi.

İso Belgesi, İso Belgesi Eğitimleri ve İso Belgesi Standartları alanında yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem kalite web sayfamızı ziyaret ediniz...
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.