- HABERLER Paylaş

Ada Ülkesinde Helal Gıda Etkinliği

24 Ağustos 2017 Perşembe
Ada ülkesinde helal gıda etkinliği. Bir ada ülkesi olan İngiltere, organize edilen etkinliğine ev sahipliği rolünü adanın başkenti üstlendi. Helal Gıda etkinliğine Müslüman kesimin yoğun şekilde yaşamını sürdürdüğü Tower Hamlets eyaletinde düzenlendi.

Festivale girişlerin ücretli olduğu etkinlikte ilk gün, biletlerinin tümü etkinliğe 2 hafta kala tükendi. Etkinlikte, 100’lerce yiyecek standında helal yiyecek, içecek ve diğer ürünler etkinliğe giden katılımcılara sunuluyor. Katılımcılar, dünyanın çeşitli alanlarında yer alan helal mutfakları keşfedebiliyor, ünlü ve hünerli şeflerden helal yemeği tarifleri hakkında bilgi alıyorlar.

Özellikle kadınlar etkinlikte, 2 usta şefin yemek yapış tarzını, yemeğin detaylarını ve gizemleri hakkında bilgi almak amacı ile saatler öncesinde stand içinde yerini aldı.

Etkinlikte ünlü şeflerin katılımcıların açtıkları standlar, çeşitli kültürlerin helal yiyeceklerini ziyaretçilere tanıtıyor. 

Dünya mutfaklarının tecrübe aldığı etkinlikte; çeşitli kıtalarda yer alan ülkelerin mutfaklarında çıkan lezzetler bir araya geldi.
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.