- HABERLER Paylaş

Altıncı Gıda Emniyeti Kurultayı İstanbul’da Değerlendirilecek

22 Eylül 2017 Cuma
Altıncı gıda emniyeti kurultayı İstanbul’da değerlendirilecek. İstanbul’da organize edilecek kurultayda gıda emniyeti kapsamından yenilikler ve enteresan konular değerlendirilecek.

 

Altıncı gıda emniyeti kurultayı İstanbul’da değerlendirilecek. Gıda Güvenliği Derneğinin 2018  yılının Mayıs ayının ilk haftası organize edeceği Kongrenin kayıt işlemleri başladı.

 

Ülkemizde gıda konusunda güvenlik bilincinin gelişmesi hedefi ile 2003’ten beri girişimlerde bulunan Gıda Güvenliği Derneği, düzenleyeceği ve gıda alanında tüm işletmeleri bir çatı altına toplayacağı Gıda Güvenliği kurultayının altıncısına pek çok devlet ve ülkeler arası uzman temsilciler katılım sağlayacak. 

 

2018 yılı Mayıs ayının ilk haftasında organize edilecek Gıda Güvenliği Kurultayının altıncısı çeşitli paydaşlar ve destek veren kuruluşta katılımda bulunacak.

 

Katılım sağlayacaklar, kurultayın kayıt işlemlerini arzu ettiklerinde online(web üzerinden) organizasyonun internet sitesinden yapabilecekler. 

 

Ülkemizde temel teması gıda emniyeti olan tek kongre olma niteliğine sahip olan kongrenin, çeşitli kuruluşlarını bir çatı altında toplayarak güvenilir gıda hakkında bilgilerin aktarıldığı, yeni sentezlere varıldığı ve bu deneyimlerin pratiğe dönüştürüldüğü en güvenilir platform özelliğini barındırıyor.

 

Yapılan açıklamada, gıda güvenliğinin tüketicilerin koruma altına alınması, sektör ve ülke ekonomisinin ilerletilmesi bakımından stratejik önemine vurgu yapılması ve taşınan misyonun önemi ve değerinin verilmeye çalışılması, yapılacak kongre çerçevesinde sektörden iyi uygulamalar, dış ülkelerde ve ülkemizde ortaya çıkan yeni hususlar, fırsatlar, riskler ve yeni gıda güvenliği teknolojileri bakımından vizyonumuzu genişletecek çok doyurucu tanıtımların yapılacağı özel bir kongre olacaktır açıklaması yapılarak gıda alanında geniş bir katılım hedeflendiği belirtildi. 
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.