- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi Veren Firmalar

14 Şubat 2017 Salı
‘‘ İso; Ülkeler arası Standartlar Organizasyonu'nun kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulmak ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso belgesi; Hizmet alanının farklı sektörlerin faaliyette olan işletmelerin belirli bir standarda uygun olarak hizmet sunduklarını ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten bir belgedir. İso örgütü nezdinde yazılan standartlara göre belgelendirme işlemlerinin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi veren firmalar; Akreditasyonu gerçekleşmiş firmalar tarafından verilmektedir. Bu kapsamda Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz uluslar arası akreditasyonumuz gerçekleşmiş olarak Türkiye’nin 4 bir yanında ve 81 vilayette İso belgesi hizmeti vermekteyiz. ’’

İso belgesi veren firmalar içinde Sistem Kalite şirketimiz 1999 yılından günümüze değin sizlere başta İzmir olmak üzere İstanbul, Ankara ve diğer illerde de profesyonel anlamda kaliteli iso belgesi danışmanlık hizmeti sunmaktadır. 

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso belgesi veren firmalardan Sistem Kalite şirketimiz, şirket ve işletmelere İso belgeleri arasında en fazla oranda İso 9001 vermekteyiz. İşletmeler arasında en fazla rağbet gören iso belgesidir.

İso kelimesine değinecek olursak, dünyada genelinde yer alan sanayi, ticari ve endüstri sektöründe hizmet sunmakta olan sektörler adına çok miktarda kalite standardı kararlaştırmış ve bu ölçütlerde belge çeşitleri meydana getirmiştir. Iso kelime telaffuz aklımıza іlk ülkeler arası standardı teşkilatıdır gelmektedir. İso 9001’den sonra en çok rağbet gören belgeler ise, Ohsas 18001, İso 14001, İso 27001, İso 22000 gibi kalite yönetim sistemleri belgesi sahibi olabilmek  adına ilk önce alakalı olan standarda uygun doküman,  eğitim ve uygulama hazırlıklarının tamamlanması gerekmektedir. 

İso belgesi çeşitli temel ilkеlеr bakımından meydana gelmektedir. Her İso belgesinin kendine ait birer іlkesi bulunmakta ve genel anlamdan fakat tek bаşlık altında bir araya getirecek olurѕak, kuruluş prensipleri, müşterinin memnuniyeti, ürün kаlіtesi, tüketim aşaması, aşamaların koordinasyonu, yenіlenme, hükümde bulunma gibi yaklaşım şeklinde ifade edilebilir.

Belge sahibi olunacak standarda uygun olan hazırlıklar tamamlanmasının ardından bağımsız belgelendirme kuruluşları arasında olan Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz denetimde bulunarak talep edilen belgeleri vermekteyiz

Belgelendirme hizmetlerimizi siz değerli müşterimizin isteğine uygun olarak ülkeler arası akrediteli belgelendirme gerçekleştirmekteyiz.

Sahibi olunacak belgelerin hem yurt içi hem de yurt dışı işlemlerde faaliyet konması amacı ile uluslar arası akreditasyonu gerçeklemiş firmalardan belgelendirmenin temin edilmesini öneriyoruz. Sistem Kalite şirketimizin uluslar arasında akreditasyonumuz gerçeklemiştir.

İso belgelendirme hususlarında ve Gıda belgeleri, Ürün belgeleri, Sistem belgeleri ve Kalite belgeleri temin etmeyi talep ediyorsanız, bu belgeler nasıl alınır, İso belgelerinin maliyeti, İso belgeleri danışmanlığı iso belgesi alımı adına gerekli evraklar hususunda bilgi temin etmek adına Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimizin deneyimli yöneticilerimiz ve personellerimiz ile irtibata geçiniz.

İso Belgesi Danışmanlık Ofislerimiz 

İso belgesi danışmanlık önemli bir konu olmak ile birlikte bu hizmeti akreditasyonu onaylanmış ve kaliteli bir hizmet veren bir şirket ile çalışılması gerekir. Sistem Kalite olarak uluslar arası akredite olmuş ve 1999 yılından günümüze yılların verdiği deneyim ile Türkiye’de bir çok ilde faaliyette olan ofislerimiz ile sizlere kaliteli ve verim alabileceğiniz bir hizmet vermekteyiz. Bu ofisleri sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Bursa, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimizle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza da hizmetler sunmaktayız. 

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.